top of page
Harry Potter.png

Bouwsteentjes huren| Lego verhuur

 

Hoe vaak hoorden wij in de speelgoedwinkel (Zippytoys) niet, dat mensen het eigenlijk zo zonde vinden om dure Lego te kopen, het op te bouwen en er vervolgens niks meer mee doen. En wij snappen dat, met 6 koters thuis.

Daar wilden wij iets op verzinnen. Iets laagdrempeligs, iets wat het voor elke portemonnee mogelijk maakt om lekker te bouwen en te spelen! Je mag ook zelf kiezen hoeveel weken je een set wilt houden, zo kun je alles zelf in de hand houden.

Voor dit idee zijn wij als een blok😉 gevallen!

Waar we al een webshop hebben met een abonnement voor een jaar (www.thebricrevolution.nl), waar je elke maand een nieuwe set kunt krijgen, kun je met Bouwsteentjes huren juist eenmalig iets huren, om te kijken of jij en je portemonnee het leuk vinden! En je kunt zelf beslissen om nog een keer iets te huren of juist alleen wanneer jij er tijd voor hebt! Je hoeft bij ons ook geen lidmaatschap betalen zodat je alles lekker zelf mag beslissen en nergens aan vastzit.

Een uitdaging: Je hebt de set in elkaar gezet, dan heb je geen zin meer om hem uit elkaar te halen. Dat hoeft bij ons ook niet! In ruil voor je borg, breken wij de hele set weer af en maken hem weer helemaal verhuurbaar. Zo heb jij er geen rompslomp mee en heb je toch lekker kunnen bouwen.

Hoe fijn is het om uren te bouwen aan een gave set die jij al heel lang op je wensenlijst hebt staan!

Deel het zoveel mogelijk met je vrienden, familie en kennissen zodat jij ons helpt bouwen aan een geweldig platform wie het voor iedereen mogelijk maakt.

We wensen je veel bouwplezier aan jouw gave Lego bouwset!

Groetjes  

 

Het team Bouwsteentjes huren                                                                                 

                           

bottom of page